januari 2013

door Dirk Hiddink

Ambassadeur Aalderink bij Radio Ideaal

Op zondag 27 januari a.s. tussen 18:00 en 19:00 kun je weer luisteren naar een Uitzending van SamenLoop voor Hoop op Radio Ideaal. In deze uitzending een interview met burgemeester Henk Aalderink, ambassadeur van de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst en Hans Lubbers, coördinator commissie Teams en Logistiek.

door Dirk Hiddink

Socii en Pax dames te beluisteren bij Ideaal

Komende zondag in de uitzending van 18:00 tot 19:00 uur van Radio Ideaal zijn te gast een teamlid van de Pax dames en Gerrit Hiddink, voorzitter van Sportvereniging Socii.

door Dirk Hiddink

Uitzending Radio Ideaal

Zondag 13 januari a.s. om 18:00 uur is er weer een uitzending voor SamenLoop voor Hoop Bronckhorst
In deze uitzending een gesprek met iemand van de commissie Sponsoring en ook zal een teamlid van de Vreugdewippers te gast zijn. Luisteren dusKnipogen

 

door Dirk Hiddink

25 teams

Ja ja... voor de rekenwonders onder ons.
Door de aanmelding van de Paxdames hebben we al 25 teams, hij gaat lekkerrrr Lachen

door Dirk Hiddink

Tourclub Baak bedankt

Onze penningmeester liet weten dat Tourclub Baak het mooie bedrag van 420 euro heeft gedoneerd, da's nog eens en mooi begin van 2013 ....hartelijk dank Knipogen

 

Laatste blog berichten

door Dirk Hiddink

Leuke reactie van de Kraanvogels

Er kwam een leuke reactie binnen van de Kraanvogels, die willen we jullie niet onthouden:

"Met veel genoegen kijken we terug op onze deelname aan de Samenloop. Op 15 en 16 juni liepen 19 meisjes en jongens van onze school tussen bijna allemaal volwassenen mee in de Samenloop voor Hoop. In groepjes lopend en in estafettevorm losten ze elkaar gedurende 24 uur steeds af.
Gelukkig was er heel veel ondersteuning van ouders, zoals bij het halen, verplaatsen en opruimen van de slaaptent. Ook zorgden zij voor een geweldige mentale ondersteuning, want het bleek uiteindelijk toch wel een hele inspanning te zijn.

Ondersteuning is er ook steeds geweest van alle andere leerlingen en ouders van school bij de acties die we voor het KWF hebben gehouden. We hebben in totaal bijna €.1.900,= kunnen overschrijven op de rekening van de Samenloop (inschrijfgeld, palmpaasoptocht, vrijmarkt, kaarsenzakken, verkoop kaarten en verkoop beschuit met aardbeien).
Het was niet in de eerste plaats de bedoeling zoveel mogelijk geld bijeen te sprokkelen. Maar het is wel heel fijn, dat de hele actie en de gedachte erachter zo bij ons op school geleefd heeft. Heel hartelijk dank."

door Dirk Hiddink

Nog één keer SamenLoop voor Hoop bij Radio Ideaal

Radio Ideaal besteedt op 3 juli a.s. in het programma Live@Ideaal vanuit Zaal-Cafe de Mallemolen in Zelhem, 2 uur lang aandacht aan de afgelopen Samenloop voor Hoop Bronckhorst 2013. BUITENGEWOON komt live in de uitzending optreden.
Het is een live-uitzending van 20.00 - 22.00 met daarin interviews, live-muziek van BUITENGEWOON! en tussendoor draaien van muziek door Radio Ideaal.

door Arjen Lubbers

Yoga tijdens de SamenLoop

Wist u dat er tijdens de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst een Yoga les wordt georganiseerd?
Martha Bouwer zal op zaterdagavond een les verzorgen tussen 21.00 uur en 22.00 uur.
Iedereen die wil meedoen, is welkom!