maart 2013

door Dirk Hiddink

uitzending Radio Ideaal

Op zondag 24 maart tussen 18 en 19 uur interviews met Team Radio Ideaal en Danielle Burghout over de verkoop van de kaarsenzakken

door Dirk Hiddink

Uitzending Radio Ideaal zondag 17 maart

Op zondag 17 maart a.s. (tussen 18:00 en 19:00 uur) zullen Johan Visschers en Ada Lubbers van het team Lubbers 1 vertellen waarom ze meedoen en is er een gesprek met Ina Wijmenga van het Discover team van de Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst. Zij organiseren op 1e paasdag een paasontbijt in Het Anker in Steenderen en de opbrengst is voor de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst.

door Dirk Hiddink

Muziekvereniging Union gaat een bijdrage leveren aan de SamenLoop.

Nieuwsgierig wat Union zoal kan?
Op zaterdag 13 april a.s. geeft Union een concert samen met jonge muzikanten in Schouwburg Amphion. Meer informatie is te vinden in deze flyer.

door Dirk Hiddink

formulier kaarsenzakken

Graag maak ik u attent op het formulier kaarsenzakken, deze is te vinden op de pagina Meedoen/Formulieren.

door Dirk Hiddink

Oefenen voor de SamenLoop ?

Da's nooit weg, maar het hoeft niet echt. Maar wandelen is wel erg leuk en zeker in en om Hengelo. Van 4 t/m 7 juni is er weer een avondvierdaagse. Meer info is te vinden op http://www.avondvierdaagse-hengelo-gld.nl/

Laatste blog berichten

door Dirk Hiddink

Leuke reactie van de Kraanvogels

Er kwam een leuke reactie binnen van de Kraanvogels, die willen we jullie niet onthouden:

"Met veel genoegen kijken we terug op onze deelname aan de Samenloop. Op 15 en 16 juni liepen 19 meisjes en jongens van onze school tussen bijna allemaal volwassenen mee in de Samenloop voor Hoop. In groepjes lopend en in estafettevorm losten ze elkaar gedurende 24 uur steeds af.
Gelukkig was er heel veel ondersteuning van ouders, zoals bij het halen, verplaatsen en opruimen van de slaaptent. Ook zorgden zij voor een geweldige mentale ondersteuning, want het bleek uiteindelijk toch wel een hele inspanning te zijn.

Ondersteuning is er ook steeds geweest van alle andere leerlingen en ouders van school bij de acties die we voor het KWF hebben gehouden. We hebben in totaal bijna €.1.900,= kunnen overschrijven op de rekening van de Samenloop (inschrijfgeld, palmpaasoptocht, vrijmarkt, kaarsenzakken, verkoop kaarten en verkoop beschuit met aardbeien).
Het was niet in de eerste plaats de bedoeling zoveel mogelijk geld bijeen te sprokkelen. Maar het is wel heel fijn, dat de hele actie en de gedachte erachter zo bij ons op school geleefd heeft. Heel hartelijk dank."

door Dirk Hiddink

Nog één keer SamenLoop voor Hoop bij Radio Ideaal

Radio Ideaal besteedt op 3 juli a.s. in het programma Live@Ideaal vanuit Zaal-Cafe de Mallemolen in Zelhem, 2 uur lang aandacht aan de afgelopen Samenloop voor Hoop Bronckhorst 2013. BUITENGEWOON komt live in de uitzending optreden.
Het is een live-uitzending van 20.00 - 22.00 met daarin interviews, live-muziek van BUITENGEWOON! en tussendoor draaien van muziek door Radio Ideaal.

door Arjen Lubbers

Yoga tijdens de SamenLoop

Wist u dat er tijdens de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst een Yoga les wordt georganiseerd?
Martha Bouwer zal op zaterdagavond een les verzorgen tussen 21.00 uur en 22.00 uur.
Iedereen die wil meedoen, is welkom!