april 2013

door Dirk Hiddink

Verkoopactie team Akkerwinde tijdens Hengels Dweilfestival op 21 april

Op zondag 21 april heeft het team Akkerwinde op de warenmarkt in Hengelo diverse 2e hands spullen verkocht en de  opbrengst ..die liegt er niet om, €316,=, klasse Knipogen

Een foto van de verkoopactie is te vinden in het fotoalbum

door Dirk Hiddink

Voormalig dansteam Hulska Lichtenvoorde, bedankt

Het is mooi om te zien hoe onze samenleving meeleeft met ons evenement. Niet alleen bedrijven en deelnemende teams dragen hun steentje bij. Zie hier het voorbeeld van een voormalig dansteam van Hulska Lichtenvoorde, in de pot van het jaarlijkse uitje zat nog een bedrag van €.51,20 en dit werd aan ons overgemaakt.
We danken het dansteamZoenen

 

door Arjen Lubbers

Pink Spirit op Koninginnedag in Hengelo

Op Koninginnedag staat Team Pink Spirit op de vrijmarkt in Hengelo. Zij verkopen daar tweedehands en nieuw speelgoed. Daarnaast wordt er een koek en soopie kraam ingericht en zijn de welbekende roze bandjes te koop voor €5,- Hengelo kleurt dus tijdens Koninginnedag niet alleen oranje, maar ook roze!

door Arjen Lubbers

Oud ijzer actie Team De Vage Kennissen

Team De Vage Kennissen heeft op 13 april een oudijzeractie gehouden. Zij hebben op deze dag bijna 8000 kg. oud ijzer opgehaald. Hiervoor kregen zij een bedrag van maar liefst €2131! Geweldig!

door Dirk Hiddink

Team Mutsenklup & Go bij Supermoto

Op Zondag 21 April stond Team Mutsenklup & Go bij Supermoto in Zelhem. Het weer was ons zeer gunstig gezind en we hebben een reuze gezellige dag gehad. De koeken en kruidkoeken zijn uiteindelijk niet doorgegaan, in plaats daarvan hebben we een verloting gehouden. Wij willen de Zelhemse middenstand een groot compliment geven over de manier waarop zij mee wilden werken aan onze verloting. Alleen maar positieve reacties en dit heeft uiteindelijk geresulteerd in 87 prijzen voor onze verloting! Geweldig! Uiteindelijk waren om 17.00 uur alle prijzen vergeven en hebben we een bedrag van 431,55 euro opgehaald. Een bedrag waar we met ons allen heel erg blij mee zijn!

door Arjen Lubbers

Zondagavond 21 april in Achterhoek Totaal op Radio Ideaal

Zondagavond 21 april op Radio Ideaal: Gerrie Evers van de Commissie Entertainment zal dan tussen 18.00 uur en 19.00 uur iets vertellen over het programma tijdens de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst.
Verder is Jan in 't Touw uit Zelhem te gast en Radio Ideaal legt tijdens de uitzending contact met Ons Huis, waar een SamenLoop voor Hoop diner plaatsvindt, dat georganiseerd wordt door het Hengels Kerkenteam.

Allemaal veel luisterplezier gewenst!

door Arjen Lubbers

Team de Volleykwebbels zoekt versterking!

De Volleykwebbels ontstaan uit een mix van recreanten van dvo en stratenvolleybalteam wasik doen mee met de Samenloop voor Hoop.

Zij zoeken nog mensen die het team willen versterken. Kun je niet de gehele 24 uur, maar zou je de volleykwebbels voor een paar uur kunnen helpen, dan is dat ook prima (leef mee, loop mee).
 
Voor inlichtingen/inschrijfformulier kunt u contact opnemen met Carin Antink; carinantink@gmail.com of Petra Berenpas; petraberenpas@gmail.com. Zij nemen dan weer contact met u op!!
 

door Arjen Lubbers

Team Mutsenklup & Go in Zelhem bij Supermoto

Op zondag 21 april staat team Mutsenklup & Go bij Supermoto in Zelhem. Tijdens dit evenement verkopen zij koeken, kruidkoeken en popcorn. Daarnaast proberen zij ook nog kaarsenzakken aan de man te brengen! Supermoto in Zelhem begint om half 10 en eindigt om half 6. Kom dus allemaal een kijkje nemen!

door Arjen Lubbers

Zondagavond 7 april op Radio Ideaal

Zoals iedere zondagavond zijn er morgen in de uitzending bij Radio Ideaal wederom mensen aanwezig die iets vertellen over de SamenLoop voor Hoop. Morgenavond tussen 18.00 uur en 19.00 uur zijn de Flopwalkers en Team PKN-EHBO Steenderen te gast in Zelhem. Luisteren dus!

door Arjen Lubbers

SamenLoop voor Hoop diner in Steenderen

Vrijdagavond 26 april kunt u genieten van een SamenLoop voor Hoop diner in Het Anker, te Steenderen.
Hier kunt u gezellig dineren met z'n tweeën of natuurlijk met het hele gezin! Voor 15,- per persoon krijgt u een driegangendiner voorgeschoteld inclusief twee gratis consumpties.

Een avondje op stap voor het goede doel; kijk in de flyer

door Dirk Hiddink

Kofferbakverloting team Flopwalkers een succes!

Zaterdag 16 maart heeft team Flopwalkers een kofferbakverloting gehouden. Ze hebben met een tiental mensen uit hun team loten verkocht aan de inwoners van Toldijk. Er waren mooie prijzen te winnen, iedereen was erg enthousiast. Via deze weg willen zij iedereen bedanken die prijzen geschonken hebben, deze actie heeft 715 euro opgebracht.

“Toldiek bedankt”.

Laatste blog berichten

door Dirk Hiddink

Leuke reactie van de Kraanvogels

Er kwam een leuke reactie binnen van de Kraanvogels, die willen we jullie niet onthouden:

"Met veel genoegen kijken we terug op onze deelname aan de Samenloop. Op 15 en 16 juni liepen 19 meisjes en jongens van onze school tussen bijna allemaal volwassenen mee in de Samenloop voor Hoop. In groepjes lopend en in estafettevorm losten ze elkaar gedurende 24 uur steeds af.
Gelukkig was er heel veel ondersteuning van ouders, zoals bij het halen, verplaatsen en opruimen van de slaaptent. Ook zorgden zij voor een geweldige mentale ondersteuning, want het bleek uiteindelijk toch wel een hele inspanning te zijn.

Ondersteuning is er ook steeds geweest van alle andere leerlingen en ouders van school bij de acties die we voor het KWF hebben gehouden. We hebben in totaal bijna €.1.900,= kunnen overschrijven op de rekening van de Samenloop (inschrijfgeld, palmpaasoptocht, vrijmarkt, kaarsenzakken, verkoop kaarten en verkoop beschuit met aardbeien).
Het was niet in de eerste plaats de bedoeling zoveel mogelijk geld bijeen te sprokkelen. Maar het is wel heel fijn, dat de hele actie en de gedachte erachter zo bij ons op school geleefd heeft. Heel hartelijk dank."

door Dirk Hiddink

Nog één keer SamenLoop voor Hoop bij Radio Ideaal

Radio Ideaal besteedt op 3 juli a.s. in het programma Live@Ideaal vanuit Zaal-Cafe de Mallemolen in Zelhem, 2 uur lang aandacht aan de afgelopen Samenloop voor Hoop Bronckhorst 2013. BUITENGEWOON komt live in de uitzending optreden.
Het is een live-uitzending van 20.00 - 22.00 met daarin interviews, live-muziek van BUITENGEWOON! en tussendoor draaien van muziek door Radio Ideaal.

door Arjen Lubbers

Yoga tijdens de SamenLoop

Wist u dat er tijdens de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst een Yoga les wordt georganiseerd?
Martha Bouwer zal op zaterdagavond een les verzorgen tussen 21.00 uur en 22.00 uur.
Iedereen die wil meedoen, is welkom!