Meedoen !

Iedereen kan een bijdrage leveren aan de SamenLoop voor Hoop. Door mee te leven, mee te lopen, mee te helpen of een Kaars van hoop te kopen!

Leef mee

SamenLoop voor Hoop is een gezellig en inspirerend wandelevenement waar jong en oud een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. We steken (ex)kankerpatiënten een hart onder de riem en vieren samen met hen een feest van Hoop. Kom dus kijken of doe mee!

Loop mee

Vorm samen met je familie, vrienden, buren of collegae een team en loop mee!

Klik hier voor meer informatie

Kaars van Hoop

Een hoogtepunt tijdens de SamenLoop voor Hoop is de Kaarsenceremonie laat in de avond. Iedereen kan een Kaars van Hoop opdragen aan iemand die kanker heeft, of heeft gehad. Koop een Kaars van Hoop.

Klik hier voor meer informatie

Vrijwilligers

Als u geïnteresseerd bent geraakt in het evenement en u zou wel mee willen helpen bij de organisatie daarvan, neem dan even contact met ons op. Wij kunnen nog diverse vrijwilligers gebruiken voor hand en spandiensten in de aanloop naar en tijdens het evenement.

Entertainer of sporter?

Tijdens de SamenLoop voor Hoop is er 24 uur entertainment, maar dat doen we niet zelf  (gelukkig maar) Knipogen

Bent u actief in de muziek (band, koor of solo), straat-of kindertheater danwel dans(groep) en heeft u zin om tijdens de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst op te treden? Stuur een mailtje naar entertainment@samenloopvoorhoopbronckhorst.nl

Bent u lid van een sportvereniging en wil uw sportvereniging een demonstratie geven? Stuur dan een mailtje naar sport@samenloopvoorhoopbronckhorst.nl

Wij nemen dan contact met u op.