Dauwtrappen voor Samenloop voor Hoop

door Dirk Hiddink

Om 8 uur 's ochtends ging de eerste deelnemer van Dauwtrappen Wichmond van start, daarna volgden er nog zo'n 180 wandelaars.

De reacties op de routes waren zeer positief. De paden waren erg afwisselend en de natuur is erg mooi. Deelnemers uit eigen dorp maakten zelfs kennis met een stukje Wichmond dat zij nog nooit hadden gezien. Kinderen deden mee aan de Smiley route en renden enthousiast van de ene naar de andere vraag. Na afloop kregen zij een Smiley Certificaat. Onder alle deelnemers werden heerlijke taarten verloot. Bij de kinderen viel Jesse in de prijzen, voor de volwassenen won Gedüle Hermsen de taart. Bij de pauze werden linten uitgedeeld waarop wensen konden worden geschreven, deze werden opgehangen in een boom. De linten zullen ook tijdens de Samenloop voor Hoop weer worden opgehangen.

Teruggekomen bij de finish hadden velen mooie blossen op de wangen van de gedane inspanning. Het meerendeel van de deelnemer genoot nog even na in de zon onder het genot van een drankje en broodje met gebakken ei. De opbrengst van deze wandeling is geheel bestemd voor de Samenloop voor Hoop Bronckhorst (KWF), dat velen dit doel steun bleek uit de gulle giften. De wandeling bracht uiteindelijk maarliefst 1106,52 euro op! De organisatie wil dan ook graag alle deelnemers hartelijk danken voor het feit dat het in alle opzichten een geslaagde dag is geworden!

Ga terug

Tulpenactie groot succes

Afgelopen vrijdag en zaterdag hebben het team van CBS Bekveld en Holtria samen tulpen verkocht voor de Samenloop voor Hoop Bronckhorst.

Lees meer...

Jumbo Hollak sponsort team Mutsenklup & Go

Jumbo Hollak in Zelhem sponsort het team Mutsenklup & Go d.m.v. de sponsorzegels. Het team verzameld alle kaarten en zegels, voor elke volle kaart krijgt het team 1 euro!
Dus heeft u nog zegels of volle kaarten in huis, of wilt u ze speciaal voor ons sparen? Het zou geweldig zijn als u deze bij ons zou willen inleveren om zodoende ons team te helpen een geweldig bedrag voor de KWF binnen te halen.

Zegels kunt u inleveren bij Ingrid van Oerle, Ardinckhoek 42 in Zelhem. U mag haar ook bellen,
tel: 0314 62 47 35, dan worden de zegels opgehaald.

Tulpen te koop

Zin om het voorjaar in huis te halen?
Op vrijdag 22 en zaterdag 23 februari a.s. gaan de teams van Basisschool Bekveld en Holtria Bekveld gezamenlijk tulpen verkopen. De tulpen kosten € 3,50 per bos, drie bossen voor een tientje. Deze tulpen worden huis aan huis verkocht in Hengelo en Keijenborg.
Hebt u ze gemist, dan kunt u ze ook bestellen via e-mail : h.b.luimes@hetnet.nl

Geslaagde teamavond SamenLoop voor Hoop

Dinsdagavond 29 januari is de eerste teaminformatieavond gehouden voor deelnemers aan de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst 2013. De avond, in de brandweerkazerne in Hengelo, werd zeer goed bezocht. Lees meer ...

Lees meer...

1e Teaminformatie avond Samenloop voor Hoop Bronckhorst 2013

Op dinsdag 29 januari is in de brandweerkazerne in Hengelo een bijeenkomst voor teams en andere geïnteresseerden.

Lees meer...

Ons Zooitje op de vlooienmarkt

Het team Ons Zooitje staat zondag 20 januari a.s. van 07.00 tot 16.00 uur met een kraam op de vlooienmarkt in de Americahal aan de Laan van Erica 50 te Apeldoorn.

Lees meer...

Radio Ideaal bericht over de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst

Zondag 6 januari is bij Radio Ideaal de “aftrap”van de uitzendingen van de Samenloop voor Hoop Bronckhorst 2013.
Iedere zondag tussen 18.00 en 19.00 uur nieuws en interviews.

Lees meer...

Een nieuwe lente?

Enige tijd geleden is Herman Luimes (onze voorzitter) op een bijeenkomst in contact gekomen met dhr. Eduard Mesritz.
Eduard heeft na het overlijden van zijn vrouw Heleen een boek geschreven genaamd "Een nieuwe lente?"

Lees meer...

Prettige Kerstdagen en een gelukkig 2013

De organisatie van SamenLoop voor Hoop Bronckhorst wens u fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar

Kerstmarkt Appie Happie

Kom zaterdag 15 of zondag 16 december naar de kerstmarkt in de Veldhoek bij Appie Happie! 
Het is geheel overdekt en er is van alles te zien. Tijden: zaterdag van 15.00 uur tot 20.00 en zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur.  

Volleybalvereniging de Veldhoek staat er met heerlijke oliebollen en promoot de Samenloop voor Hoop Bronckhorst 2013.