Dauwtrappen voor Samenloop voor Hoop

door Dirk Hiddink

Om 8 uur 's ochtends ging de eerste deelnemer van Dauwtrappen Wichmond van start, daarna volgden er nog zo'n 180 wandelaars.

De reacties op de routes waren zeer positief. De paden waren erg afwisselend en de natuur is erg mooi. Deelnemers uit eigen dorp maakten zelfs kennis met een stukje Wichmond dat zij nog nooit hadden gezien. Kinderen deden mee aan de Smiley route en renden enthousiast van de ene naar de andere vraag. Na afloop kregen zij een Smiley Certificaat. Onder alle deelnemers werden heerlijke taarten verloot. Bij de kinderen viel Jesse in de prijzen, voor de volwassenen won Gedüle Hermsen de taart. Bij de pauze werden linten uitgedeeld waarop wensen konden worden geschreven, deze werden opgehangen in een boom. De linten zullen ook tijdens de Samenloop voor Hoop weer worden opgehangen.

Teruggekomen bij de finish hadden velen mooie blossen op de wangen van de gedane inspanning. Het meerendeel van de deelnemer genoot nog even na in de zon onder het genot van een drankje en broodje met gebakken ei. De opbrengst van deze wandeling is geheel bestemd voor de Samenloop voor Hoop Bronckhorst (KWF), dat velen dit doel steun bleek uit de gulle giften. De wandeling bracht uiteindelijk maarliefst 1106,52 euro op! De organisatie wil dan ook graag alle deelnemers hartelijk danken voor het feit dat het in alle opzichten een geslaagde dag is geworden!

Ga terug

Samenloopteams op Winterse pleinfeesten in Hengelo

Vrijdagavond 14 december zijn 3 samenloopteams aanwezig op de Winterse pleinfeesten in Hengelo.

In het centrum staat het team Vage Kennissen met leuke hebbedingen, broodjes knakworst en warme koffie. Het team Akkerwinde heeft kerststukjes, windlichtjes, glühwein, nieuwjaar rolletjes ,cup cakes en kaarten. En bij het team van de Fam. Lubbers kunnen kinderen grabbelen in de grabbelton en is er touwtje trekken voor volwassenen.

Kom vrijdagavond van 17.00 tot 21.00 uur ook even naar Hengelo, neem een kijkje bij de teams en sponsor zo de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst 2013

Mutsenklup en Go op de Zelhemse kerstmarkt

Al menig team is druk in de weer met acties om geld in te zamelen. Zo staat de Mutsenklup & Go komende zondag, 9 december a.s. van 13:00 tot 17:00 uur, op de kerstmarkt in Zelhem.
Zij zullen daar de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst promoten. Bezoekers kunnen kaarsenzakken kopen, een kaarsje aansteken of popcorn kopen om het team te steunen.

nestkastje annex voederhuisje

SamenLoop voor Hoop Vogelhuisjes actie

De Firma Wildkamp Zutphen steunt het team Vreugdewippers door van elk verkocht vogelhuisje €5,= af te dragen voor het goede doel.

Lees meer...

Oproep aan teams

Als uw team een actie gaat houden om geld in te zamelen, bijv. kerstbakjes verkopen. Laat dit dan tijdig vooraf aan ons weten. Wij zullen dit dan melden op onze site en Radio Ideaal zal het melden tijdens haar uitzendingen. Daarnaast ontvangen wij graag na uw activiteit een fotootje van uw actie, die plaatsen we dan ook weer op onze website.

U kunt uw actie melden via een mailtje naar publiciteit@samenloopvoorhoopbronckhorst.nl

promotie tijdens Blubberrun

Promotie SamenLoop voor Hoop Bronckhorst

Inmiddels draait de organisatie op volle toeren. De commissies vergaderen met enige regelmaat om ideeën voor de komende samenloop door te spreken en de werkzaamheden te verdelen.

Lees meer...

personeel Hoveniersbedrijf Gebr. Arends te Wichmond overhandigt 500 euro

Personeel Gebr. Arends sponsort

In het mooie weekend van 15 en 16 september jl. hebben we op de Open Tuin Dagen 2012 van de Gebr. Arends met een stand mogen staan om zo aandacht te vragen voor ons evenement van volgend jaar.

Lees meer...

Kick-off SamenLoop voor Hoop Bronckhorst 2013

Op zaterdag 8 september jl. was het zover; de Kick-off SamenLoop voor Hoop Bronckhorst 2013.
Het bestuur is er in geslaagd een compleet team van vrijwilligers te vinden die diverse commissies gaan vormen om de nodige werkzaamheden uit te voeren.

Lees meer...