Kleur geven aan je hartenwens

door Dirk Hiddink

het schilderij gemaakt tijdens de SamenLoop in 2008

Morgen is het zover, dan begint de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst. Naast het lopen, alle entertainment, teamactiviteiten is het ook mogelijk om je creatief te uiten middels het maken van een wenstekening.

Er komt een grote wensmuur op het voetbalveld. De bedoeling is om de muur te voorzien van een groot aantal passende tekeningen. Zes tekentaaldocenten zullen gedurende de 24-uursloop in wisselende samenstelling bij de wensmuur aanwezig zijn om het schrijven en tekenen van de wensen te begeleiden. Het is de bedoeling dat er 256 tekeningen van 15 bij 15 cm worden gemaakt die samen een mooie spreuk te zien geven als ze allemaal aan de grote muur hangen. 

U kunt zaterdagmiddag vanaf 15:00 uur (meteen na de opening) bij ons terecht om uw wens op te schrijven en vorm en kleur te geven. Vanuit de Vereniging Tekentaal zijn de volgende tekentaaldocenten aanwezig: Erit de Roeper (‘Atelier Erit’, Ruurlo), Ineke van Loenen (‘de Kleurenbrug’, Zutphen), Gonnie Bal (‘praktijk Helica’, Zutphen), Ingrid Kesler (Zutphen), Emmy Jansen (‘atelier De Morgenster’, Lochem) en Josée van der Staak (‘atelier Amare’, Vorden). Kleur en vorm onderstrepen de wens en maken hem zonder woorden zichtbaar. Naast het schrijven van wensen is het ook mogelijk om een mooie tekening te maken of gewoon eens kennis te maken met het holistisch tekenen. Vijf jaar geleden is er in de sporthal door heel veel mensen geschilderd en getekend aan een groot gezamenlijk schilderij.

Ga terug

Samenloopteams op Winterse pleinfeesten in Hengelo

Vrijdagavond 14 december zijn 3 samenloopteams aanwezig op de Winterse pleinfeesten in Hengelo.

In het centrum staat het team Vage Kennissen met leuke hebbedingen, broodjes knakworst en warme koffie. Het team Akkerwinde heeft kerststukjes, windlichtjes, glühwein, nieuwjaar rolletjes ,cup cakes en kaarten. En bij het team van de Fam. Lubbers kunnen kinderen grabbelen in de grabbelton en is er touwtje trekken voor volwassenen.

Kom vrijdagavond van 17.00 tot 21.00 uur ook even naar Hengelo, neem een kijkje bij de teams en sponsor zo de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst 2013

Mutsenklup en Go op de Zelhemse kerstmarkt

Al menig team is druk in de weer met acties om geld in te zamelen. Zo staat de Mutsenklup & Go komende zondag, 9 december a.s. van 13:00 tot 17:00 uur, op de kerstmarkt in Zelhem.
Zij zullen daar de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst promoten. Bezoekers kunnen kaarsenzakken kopen, een kaarsje aansteken of popcorn kopen om het team te steunen.

nestkastje annex voederhuisje

SamenLoop voor Hoop Vogelhuisjes actie

De Firma Wildkamp Zutphen steunt het team Vreugdewippers door van elk verkocht vogelhuisje €5,= af te dragen voor het goede doel.

Lees meer...

Oproep aan teams

Als uw team een actie gaat houden om geld in te zamelen, bijv. kerstbakjes verkopen. Laat dit dan tijdig vooraf aan ons weten. Wij zullen dit dan melden op onze site en Radio Ideaal zal het melden tijdens haar uitzendingen. Daarnaast ontvangen wij graag na uw activiteit een fotootje van uw actie, die plaatsen we dan ook weer op onze website.

U kunt uw actie melden via een mailtje naar publiciteit@samenloopvoorhoopbronckhorst.nl

promotie tijdens Blubberrun

Promotie SamenLoop voor Hoop Bronckhorst

Inmiddels draait de organisatie op volle toeren. De commissies vergaderen met enige regelmaat om ideeën voor de komende samenloop door te spreken en de werkzaamheden te verdelen.

Lees meer...

personeel Hoveniersbedrijf Gebr. Arends te Wichmond overhandigt 500 euro

Personeel Gebr. Arends sponsort

In het mooie weekend van 15 en 16 september jl. hebben we op de Open Tuin Dagen 2012 van de Gebr. Arends met een stand mogen staan om zo aandacht te vragen voor ons evenement van volgend jaar.

Lees meer...

Kick-off SamenLoop voor Hoop Bronckhorst 2013

Op zaterdag 8 september jl. was het zover; de Kick-off SamenLoop voor Hoop Bronckhorst 2013.
Het bestuur is er in geslaagd een compleet team van vrijwilligers te vinden die diverse commissies gaan vormen om de nodige werkzaamheden uit te voeren.

Lees meer...