Saamhorigheid levert €92.000,= op

door Dirk Hiddink

De 2e editie van de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst zit er weer op.
Na maanden van voorbereiding en een weekje opbouwen was het dan eindelijk 15 juni. Angstvallig werd in de week voorafgaand het weerbericht in de gaten gehouden, want deze veranderde bijna elke dag. Maar uiteindelijk werkte ook het weer mee. Een klein buitje tussen middag mocht de pret niet drukken.
We startten de SamenLoop voor Hoop om 14.00 uur met een druk bezochte survivorbijeenkomst in de kantine. De survivors werden verwelkomd door de voorzitter met de woorden dat zij het toonbeeld van de toekomst zijn voor de mensen die de diagnose kanker te horen krijgen. Na deze bijeenkomst vond de officiële opening van de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst plaats. De voorzitter en de ambassadeur burgemeester Aalderink spraken alle aanwezige lopers toe. Om 15.00 uur precies ging de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst van start.

Door de medewerkers van Ideaal werd een 24 uur durend entertainment programma aangeboden. Diverse bands, koren, dansgroepen en cabaret verleenden hieraan belangeloos hun medewerking. Ook op het terrein werden de meest uiteenlopende activiteiten ontplooid door de deelnemende teams. Dit om de vele bezoekers te vermaken. Het was zaterdag gezellig druk op het terrein. Tijdens de kaarsenceremonie ‘s avonds om 23.00 uur waren er veel bezoekers aanwezig. Deze indrukwekkende ceremonie werd verzorgd door Christien Ferrari met medewerking van muziekvereniging Union uit Zelhem en Buitengewoon! (Anja den Bakker en Eelco Schuijl). Speciaal voor onze kaarsenceremonie had Anja den Bakker samen met een aantal tekstschrijvers teksten geschreven op bestaande liederen, die tijdens de ceremonie werden gezongen. Buitengewoon! heeft deze liederen en enkele andere nummers op een CD uitgebracht. Deze is vanaf afgelopen zaterdag te koop.

Ook tijdens de nachtelijke uren was het gezellig op het terrein, en voor een ieder het wist kwam de zon al weer op voor de aanvang van de volgende dag. De zondag begon rustig maar al voor het middaguur was het wederom gezellig druk. Vanaf 14.30 uur kreeg iedere samenloper een roos aangeboden door de organisatie en werd gezamenlijk de laatste ronde gelopen. Dit was een zeer bijzondere ronde, de ontlading was enorm.

Na deze ronde volgde een woord van dank van de voorzitter en de ambassadeur van de SamenLoop. Hierna maakte de penningmeester de voorlopige opbrengst  van € 92.000 bekend, dit bedrag werd symbolisch overhandigd aan Jan Puthaar (regiocoördinator van het KWF-kankerbestrijding). De SamenLoop werd afgesloten door gezamenlijk nog eenmaal het SamenLooplied te zingen, onder begeleiding van Buitengewoon!

Een woord van dank aan alle deelnemers, vrijwilligers, commissieleden, sponsors en de mensen van Sportvereniging Socii. Hieruit blijkt dat de saamhorigheid in de gemeente Bronckhorst groot is en dat deze saamhorigheid heeft geleid tot dit voorlopig prachtig resultaat. Een resultaat waarop iedereen die heeft deelgenomen trots mag zijn. Namens de gehele organisatie wil ik nogmaals iedereen bedanken die het mogelijk heeft gemaakt deze geweldige SamenLoop voor Hoop in Bronckhorst te kunnen organiseren.

Bronckhorst e.o.: bedankt !

Herman Luimes

Voorz. SamenLoop voor Hoop Bronckhorst.

Ga terug

Organisatie SamenLoop voor Bronckhorst weer aan de slag

De organisatie van SamenLoop voor Hoop Bronckhorst is al weer hard aan het werk. Op 9 en 10 juni 2018 gaat de 3e editie plaatsvinden. Dit keer op het terrein van Voetbal- en atletiekvereniging Pax in Hengelo (G).

Als eerste officiële actie is zaterdag 24 juni 2017 het contract ondertekend met het KWF Kankerbestrijding door de voorzitter en de penningmeester. Daarnaast is er een intentieverklaring ondertekend door de voorzitters van Pax en de SamenLoop voor Hoop. We zien uit naar een fijne samenwerking.

Organisatie bedankt Bronckhorst e.o. voor €.96.000.

Het is al weer enkele maanden geleden dat wij in het weekend van zaterdag 15 juni en zondag 16 juni 2013 de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst hebben gehouden. Het was een geweldig evenement waar we lang naar hebben uitgekeken en wat fantastisch is verlopen. Een groot compliment aan de deelnemende teams, de sponsoren (in geld en natura) en alle vrijwilligers.

Lees meer...

Saamhorigheid levert €92.000,= op

De 2e editie van de Samenloop voor Hoop Bronckhorst zit er weer op. Na maanden van voorbereiding en een weekje opbouwen was het dan eindelijk 15 juni. ...

 

 

Lees meer...

Kleur geven aan je hartenwens

Morgen is het zover, dan begint de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst. Naast het lopen, alle entertainment, teamactiviteiten is het ook mogelijk om je creatief te uiten middels het maken van een wenstekening.

Lees meer...

Witgoed te koop

Het team de Volleykwebbels hebben nog een actie.WIE ...O..WIE...heeft er belangstelling voor een klein koelkastje, tafelmodel, iets kleiner dan een standaard model én 2 afwasmachines,

Lees meer...

De laatste actie voor de SamenLoop?

Nog maar een paar dagen en dan gaat onze SamenLoop beginnen. Hebben we alle actie vooraf daarmee gehad? Nee..
De Volleykwebbels gaan op de valreep nog pioenrozen verkopen.

Lees meer...

SamenLooprit voor auto's en motoren

Op zaterdag 15 juni organiseert HAMOVE touring de jaarlijkse avondrit. Je bent gewend dat deze rit begint en eindigt bij de molen aan de “Varsselring”. Echter dit jaar begint en eindigt de rit bij de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst.

Lees meer...

Swansation Pink

Op 7 juni a.s. organiseert de dames van team Pink Spirit met medewerking van Dogzs en DJ Dion een 'Swansation Pink' in café de Zwaan in Hengelo (G). Het één wordt mogelijk gemaakt met behulp van vele sponsoren. zie bijgaande flyer.
Het begint om 21:00 uur en de entree is €5,= ...en de dresscode is, 3 keer raden; pink.

SamenLooplied te beluisteren en op CD verkrijgbaar

Zoals eerder gemeld heeft Buitengewoon! het SamenLooplied 2013 gezongen tijdens de laatste teamavond en tijdens de uitzending van Radio Ideaal. Het lied staat op de cd 'Voor de stilte uit' van Buitengewoon. ...

Lees meer...

Flopwalkers Tuinparty

Het team de Flopwalkers organiseren op vrijdagavond 31 mei a.s. een 'zintuigprikkelnde avond in een natuurlijke omgeving'. Dit gaat gebeuren aan de Toverstraat 12 in Baak, aanvang 20:30. Met een "Buitengewone" muzikale omlijstingkunt u heerlijk genieten van spannende massage, piersings plaatsen, fotoshoots, Dr. Fish, een boekemarkt en meer belevingen voor lichaam en geest. Uiteraard zal een hapje en een drankje niet ontbreken.

De toegangskaarten kosten €25. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar...dus wees er snel bij via am.nieuwenhuis@hetnet.nl

Klik op de afbeelding voor alle informatie